Winkelwagen 0
 

Hettich ladegeleiders

Ben je op zoek naar hoogwaardige kwaliteit ladegeleiders? Dan zit je op deze pagina goed. Wij kunnen ladegeleiders van Hettich leveren voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hettich ladegeleiders zijn zeer spoorgetrouw, stabiel en bieden een goed bedieningscomfort.

Producten 1-12 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hettich ladegeleider

In deze categorie vind je uitstekende kwaliteit ladegeleiders in push-to-open (drukken om te openen) en silent system (geruisloos sluiten). Alle ladegeleiders zijn volledig uittrekbaar (lade kan net zover worden uitgeschoven als de gehele geleiderlengte). Wij kunnen de volgende ladegeleiders van Hettich leveren:

Er is onderscheid in draagvermogens tussen de Hettich V6 (met 30kg draagvermogen) en Hettich V6+ (met 50kg draagvermogen).

Draagvermogen

Hoe monteer ik Hettich Quadro?

Plaats de ladegeleider in de kast en plaats de koppeling links en koppeling rechts onder de lade tegen de wand. Bevestig de koppelingen met schroeven en schuif de ladegeleider in de koppelingen totdat je een klik hoort.

Het demonteren is zeer eenvoudig. Dit kan je doen door bij beide koppelingen de hendels in te drukken en vervolgende de ladegeleider te verwijderen. 

Bekijk de video: "Hoe monteer ik Hettich Quadro V6 ladegeleiders - Yachtsupplier" om een virtuele weergave te krijgen over de montage en werking van Hettich Quadro V6.

Hoe stel ik een Hettich ladegeleider af?

Een hettich ladegeleider kan je in hoogte afstellen door onderaan de koppelingen de wieletjes te draaien. Zorg ervoor dat je dezelfde hoogte aanhoud bij de koppelingen links & koppelingen rechts.

In de montagevideo is ook te zien hoe je de Hettich Quadro V6 ladegeleider kan afstellen.

hettich ladegeleider afstellenhettich ladegeleider afstellen

Wat is Hettich silent system?

De Hettich Quadro V6 silent system is voorzien van geïntegreerde demping. Dit wordt ook wel soft-close genoemd. Soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt. hierdoor is de sluiting geuislozer en veiliger voor verdwaalde vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer zacht sluit.

Wat is Hettich push-to-open?

Wil je geen grepen of greeplijsten in het zicht hebben? dan is er maar één optie: de Hettich Quadro V6 push-to-open ladegeleider! Door de lade uit te voeren met een push to open systeem, hiermee creëer je een greeploze lade. Door licht tegen het front van de lade te drukken, zal het push to open systeem dat geïntegreerd is in de ladegeleiders geactiveerd worden. Hierdoor komt de lade een stukje naar voren, waarna je de lade eenvoudig kunt vastpakken en veder open kunt trekken. Verwacht niet dat de lade volledig open zal gaan na het acitveren van het push to open systeem, de lade zal ver genoeg open gaan om hem beet te kunnen pakken zodat je hem zelf veder kunt openen.

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Hettich ladegeleiders? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier