Winkelwagen 0
 

Staartscharnier

Staartscharnieren, gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal (RVS 304 of RVS 316 voor zeewaterbestendigheid), zijn ontworpen voor het platleggen van luiken op vlakke oppervlakken, met een uitgebreid assortiment aan afmetingen en diktes om aan specifieke behoeften te voldoen. RVS 316 is de aanbevolen keuze voor omgevingen met blootstelling aan zuren of chloor, dankzij de betere corrosiebestendigheid.

Producten 1-12 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Staartscharnier

Een staartscharnier is specifiek ontworpen voor toepassingen zoals het platleggen van luiken op vlakke oppervlakken. Dankzij de constructie uit hoogwaardig roestvrijstaal is het breed inzetbaar.

RVS 304 of RVS 316?

RVS 304 is toepasbaar in diverse omgevingen, maar dit type roestvrij staal is niet goed bestand tegen zuren of chloor, zoals aanwezig in zeewater. Voor toepassingen in dergelijke omstandigheden is RVS 316 de betere keuze, aangezien dit type roestvrij staal wel weerstand biedt tegen deze corrosieve elementen en daardoor ideaal is voor gebruik op zee.

Verschillende afmetingen en diktes

Dankzij het uitgebreide assortiment aan scharnieren, variërend in lengte, breedte en dikte, is het mogelijk een scharnier te selecteren dat exact aansluit bij uw specifieke behoeften.

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier begrijpen we het belang van kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw project? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren.

Neem contact met ons op via 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier