Winkelwagen 0
 

Luikscharnier

Ben je op zoek naar nieuwe luikscharnieren? Met meer dan veertig verschillende maten, vind je altijd een geschikt luikscharnier voor jouw situatie. De scharnieren zijn beschikbaar in kleine formaten vanaf 36x36mm, tot grote formaten van 190x65mm. Daarnaast heb je de keuze uit scharnieren met de knoop onder en de knoop boven, en kun je kiezen tussen rvs 304 en rvs 316 materiaal.

Producten 1-12 van 80

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rvs 304 of 316? Welke heb ik nodig?

Bij Yachtsupplier heb je de keuze uit twee verschillende rvs-soorten bij het kopen van luikscharnieren. Het grootste verschil tussen deze twee materialen, is dat rvs 316 zeewaterbestendig is. Voor luikscharnieren op een boot raden wij dus rvs 316 aan. Beide rvs-soorten zijn bij Yachtsupplier ook in een matte variant te bestellen, waardoor ze een extra luxe uitstraling geven.

Knoop onder of knoop boven?

Scharnieren met de knoop boven zijn het eenvoudigste te monteren, omdat deze niet persé ingefreesd hoeven te worden. Moet je de scharnier monteren op een vloer? Dan raden wij scharnieren met de knoop onder aan. Hierdoor heb je geen struikelgevaar, waardoor dit een stuk veiliger is. Deze luikscharnieren worden vaak ingefreesd, waardoor er geen uitstekende delen zijn.

Service van Yachtsupplier

Bij Yachtsupplier heb je een grote keuze uit materiaalsoorten en formaten voor jouw luikscharnieren. Staat je gewenste formaat er toch niet tussen, of heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het vinden van jouw perfecte luikscharnieren!

Copyright © 2024 Yachtsupplier