Winkelwagen 0
 

Flush schuifdeur garnituur

Op deze pagina vind je onderdelen voor het installeren van een flush schuifdeur. Zo bieden we diverse schuifdeursloten aan (1-delig en 2-delig). Daarnaast bieden we ook bijbehorende accessoires aan, zoals schuifdeurstoppers om de deur op de juiste plek te houden.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Flush schuifdeur garnituur

Wij kunnen schuifdeur garnituur leveren in verschillende afwerkingen (finishes):

Wat is flush schuifdeur garnituur?

Flush schuifdeur garnituur is een type schuifdeurbeslag dat gelijk ligt met de muur waarin het is geplaatst. Het woord "flush" betekent namelijk "gelijk met" of "vlak". Dit type schuifdeurbeslag is populair omdat het er mooi uitziet en ruimte bespaart. Omdat het beslag in de muur wordt geplaatst, steekt er niets uit dat ruimte inneemt of de uitstraling van de ruimte beïnvloedt.

Waarvoor kan ik flush schuifdeur garnituur gebruiken?

Flush schuifdeur garnituur kan gebruikt worden voor het openen en sluiten van schuifdeuren in verschillende ruimtes, zoals in huizen, kantoren, hotels en boten. Het is een esthetisch aantrekkelijke oplossing die veel ruimte kan besparen, omdat het beslag in de muur wordt geplaatst en er geen uitstekende delen zijn die in de weg kunnen zitten. Door het gebruik van flush schuifdeur garnituur kunnen schuifdeuren soepel en gemakkelijk worden geopend en gesloten, terwijl de uitstraling van de ruimte behouden blijft.

Advies nodig?

Als het flush schuifdeur garnituur dat je zoekt niet op onze website staat vermeld of als je andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0511-233013 en e-mailadres info@yachtsupplier.nl. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en te adviseren bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw situatie.

Copyright © 2024 Yachtsupplier