Winkelwagen 0
 

Samet ladegeleiders

Ben je op zoek naar voordelige ladegeleiders in soft-close (geruisloos sluiten) of push-to-open (drukken om te openen)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben laderails van Samet in meerdere geleiderlengtes. Bekijk hier ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ladegeleiders Samet

In deze categorie vind je voordelige ladegeleiders in soft-close (geruisloos sluiten) en push-to-open (drukken om te openen). De ladegeleiders zijn volledig uittrekbaar, want de lade kan net zover worden uitgeschoven als de gehele geleiderlengte. Deze Samet ladegeleiders zijn beschikbaar in verschillende geleiderlengtes. Bekijk hier de verschillende opties:

Wat is een softclose ladegeleider?

Samet Soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt, hierdoor is de sluiting geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme van Samet werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Wat is een push-to-open ladegeleider?

Wil je geen grepen of greeplijsten in het zicht hebben? Dan is een push to open Samet ladegeleider dé oplossing! Door de lade uit te voeren met een push-to-open systeem creëer je een greeploze lade. Door licht tegen het front van de lade te drukken, zal het systeem dat geïntegreerd is in de Samet ladegeleiders geactiveerd worden. Hierdoor komt de lade een stukje naar voren, waarna je de lade eenvoudig kunt vastpakken en verder open kunt trekken.

Wat is volledig uittrekbaar bij een Samet ladegeleider?

Volledig uittrekbaar houdt in dat de Samet ladegeleider volledig kan uitschuiven, dus de hele inbouwlengte (100% van de inbouwlangte).

Bijvoorbeeld: je kiest voor een 500mm geleiderlengte, dan kan de geleider ook 500mm uitgeschoven worden.

Welke lengte Samet ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte is de lengte van de Samet geleider wanneer deze helemaal ingeschoven is, daarom is dit de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. Heb je het liefst dat de ladegeleider volledig uit kan schuiven? Kies dan voor een ladegeleider die volledig uittrekbaar is.

Hoe monteer ik een Samet ladegeleider?

De Samet ladegeleider is geschikt voor houten laden en worden gemonteerd op de zijkant van de kast. Onder de lade monteer je de koppelingen waardoor de lade gemakkelijk kan vastklikken en eventueel los kan klikken van de ladegeleider. Dit ladesysteem dient een greep voor toegepast te worden om de lade te kunnen openen.

Bekijk hier de video over de Samet ladegeleider + koppelingen (rechts & links)

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Samet ladegeleider? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier