Winkelwagen 0
 

Koelkastscharnieren

Ben je op zoek naar hoogwaardig kwaliteit koelkast scharnieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen koelkastscharnieren leveren in verschillende eigenschappen. Bekijk hier ons hele assortiment.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koelkast scharnier

Wij kunnen koelkast scharnieren leveren in de volgende finishes:

Naast dat wij koelkastscharnieren verkopen, verkopen we ook koelkastmeenemeners (ook wel: sleepdeur scharnier genoemd). Wij kunnen de volgende koelkastmeenemers leveren:

Hoe vervang ik een koelkast scharnier?

Haal voor de veiligheid de stekker uit de koelkast. Demonteer het bovenblad en schroef de bovenste scharnier los met schroeven. Til de deur op, zodat je het scharnier onder kan zien. Haal het onderste scharnier los middels schroeven en houd tegelijkertijd de deur vast, zodat de deur niet gaat vallen. Monteer eerst het nieuwe scharnier onderaan de koelkast en monteer daarna het bovenscharnier. Als laatste stap dien je nog het bovenblad te monteren.

Bekijk de onderstaande handleiding in stappen voor het vervangen van een koelkastscharnier:

  1. Haal het bovenblad er af
  2. Haal het scharnier boven los middels schroeven
  3. Til de deur op, zodat je de het scharnier onder kan zien
  4. Haal het onderste scharnier los middels schroeven
  5. Monteer het nieuwe scharnier onderaan de koelkast en draai de schroeven weer vast
  6. Installeer het bovenscharnier en draai de schroeven weer vast
  7. Installeer het bovenblad

Wanneer een koelkast scharnier vervangen?

Wanneer er vuil blijft kleven aan het koelkast scharnier of zodra het koelkast scharnier gewoon niet goed meer werkt is het tijd om deze te vervangen. Een verouderd scharnier kan ervoor zorgen dat je deur niet goed kan openen of sluiten, ook dan is het tijd om deze te vervangen.

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste koelkast scharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511 - 233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier