Winkelwagen 0
 

Wc garnituur sets

Wc garnituur sets zijn ervoor bedoeld om deuren op slot en los te kunnen draaien, bij sommige van onze sets kan je ook nog zien of de wc bezet of onbezet is. Bij Yachtsupplier bieden wij wc garnituur sets gemaakt van messing, chroom,  rvs 304, rvs 316, en verzinkt. Onze Toiletstiftfiameter verschillen van 5 tot 8mm. Bij de wc garnituur met een toiletstiftdiamter van 5 en 6mm wordt standaard een verloopstuk van 8mm geleverd.

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

WC garnituur sets

Met toiletgarnituur kun je een wc-slot op slot en los draaien. Door middel van de vrij en bezet signalering bij sommige sets is hierdoor direct te zien of de wc-deur open of los zit. De wc-garnituur is te bestellen in verschillende kleuren en vormen, zoals bijvoorbeeld zwarte toiletgarnituur. Omdat elk interieur anders is, hebben we veel verschillende afwerkingen waaruit je kunt kiezen bij het bestellen van je toiletgarnituur:

  • Chroom gepolijst
  • Mat chroom
  • Messing
  • Rvs geborsteld
  • Rvs gepolijst
  • Rvs mat
  • Zwart

Heb ik een binnenzijde of buitenzijde toiletgarnituur nodig?

De uitvoering van het toiletgarnituur wordt bekeken vanuit de binnenkant van de badkamer. De binnenzijde van het toiletgarnituur bevat dus de draaiknop en de buitenzijde van het toiletgarnituur bevat de vrij en bezet signalering.

Welke krukstiftdiameter heb ik nodig?

De krukstiftdiameter die je nodig hebt, is afhankelijk van de toiletstiftdiameter van je wc-slot. Bij het vervangen van je huidige toiletgarnituur, kun je deze stift van je oude garnituur opmeten. Bestel je ook een nieuw slot? Bekijk dan bij de eigenschappen op de productpagina van je te bestellen wc-slot welke toiletstiftdiameter van toepassing is. Eventueel kun je ook gebruik maken van een verloopbus.

Wc-garnituur met toiletstiftdiameter 5mm wordt bij ons altijd geleverd inclusief verloopbus 5-8mm en wc-garnituur met toiletstiftdiameter 6mm wordt bij ons altijd geleverd inclusief verloopbus 6-8mm.

Service van Yachtsupplier

Wij helpen je graag bij het vinden van toiletgarnituur dat goed aansluit bij jouw interieur. Ben je op zoek naar een formaat of afwerking die nog niet op onze website staat, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier