Yachtsupplier Blog

 1. Vacature Magazijnmedewerker Fulltime

  Vacature magazijnmedewerker fulltime Yachtsupplier

  Flexibel, zorgvuldig, teamplayer en een aanpakker. Zijn dit de competenties die jou het beste omschrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Yachtsupplier is een groothandel gespecialiseerd in de verkoop van meubel-, scheeps- en jachtbeslag aan de jacht- en scheepsbouwindustrie in Nederland.

  Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, proactieve magazijnmedewerker die ons team komt versterken. Het betreft een functie voor 40 uur, waarin we een collega zoeken die flexibel en zorgvuldig is en graag met collega’s samenwerkt.

  Herken jij jezelf in onderstaande punten?

  • Minimaal LBO/MBO werk- en denkniveau;
  • In bezit van rijbewijs B
  • Woonachtig in de omgeving Westergeest (straal van 25 km);
  • Iemand die weet van aanpakken!
  • Systematisch werkend
  • Geen angts voor computer systemen
  • Representatief

  Wat ga je doen?

  Je gaat je bezighouden m

  Lees meer »
 2. Insteeksloten voor de jachtbouw

  insteeksloten-loopslot-klavierslot-jachtbouw

  Wist je dat er voor deuren in de jachtbouw vaak gebruik wordt gemaakt van speciale insteeksloten? Ten eerste zijn de deuren veel smaller en daarnaast heb je te maken met veel onstabiliteit op het water. Om beide ‘problemen’ eenvoudig op te lossen zijn er op de markt speciale insteeksloten ontwikkeld.

  Hoe werkt een insteekslot?

  Eigenlijk zegt de naam zelf al genoeg; het slot wordt namelijk letterlijk in de deur gestoken. Om dit voor elkaar te krijgen worden er in de deuren van jachten en boten openingen gefreesd. Vervolgens worden de sloten in de deuren gestoken en kan alles bevestigd worden. Installatie is mede door de ronde voorplaat erg eenvoudig.

  Driedelige dagschoot voor boten

  Omdat deuren in de scheepsbouw vaak dunner zijn dan gewone binnen- en buitendeuren in de bouw zijn reguliere insteeksloten minder geschikt voor boten. Op

  Lees meer »
 3. Een deurvastzetter of deurmagneet? Wat is het verschil?

  Een deurvastzetter of deurmagneet? Wat is het verschil?

  Heb je last van dichtslaande deuren op je boot of in je woning? Zeker op het water en met hoge golven loop je snel tegen beschadigingen aan door open- en dichtslaande deuren. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van diverse opties en producten om je deuren vast te zetten. Op internet kom je diverse termen tegen voor deze producten, maar is er een verschil?

  Voorkom dichtslaande deuren

  Nee, er is geen verschil tussen bijvoorbeeld een deurvastzetter, een deurmagneet of een deurstopper. Echter hebben we het dan puur over de functie van deze producten. Je gebruikt ze namelijk allemaal om:

  1. dichtslaande deuren te voorkomen;
  2. te luchten in huis of op je boot. Niet alleen erg belangrijk, maar ook lekker fris. Hierdoor laat je de buitenlucht door je huis circuleren.

  Wel zit er verschil in het type afwerking wat je wilt gebruiken en uiteraard in het design van de deze producten.

  Magnetische deurvastzetter

  Ga je

  Lees meer »
 4. Wat is een kajuithaak?

  Wat is een kajuithaak? Kajuit- en windhaken

  Kajuithaken worden gebruikt om aan boord van een jacht, schip of boot te voorkomen dat deuren dicht gaan slaan. Zeker op een boot kan een dichtslaande deur vaak voor grote ongemakken zorgen. Denk bijvoorbeeld aan continu geluidsoverlast en schade. Tegenwoordig zien we echter steeds vaker dat een kajuithaak ook vaak wordt aangeschaft voor gebruik van deuren en meubels in een woning of bedrijfspand. Kajuithaken worden gebruikt om aan boord van een jacht, schip of boot te voorkomen dat deuren dicht gaan slaan. Zeker op een boot kan een dichtslaande deur vaak voor grote ongemakken zorgen. Denk bijvoorbeeld aan continu geluidsoverlast en schade. Tegenwoordig zien we echter steeds vaker dat een kajuithaak ook vaak wordt aangeschaft voor gebruik van deuren en meubels in een woning of bedrijfspand. 

  Hoe gebruik je een kajuithaak?

   Lees meer »