Winkelwagen 0
 

Luiksluitingen

Heb je een luiksluiting nodig? Yachtsupplier heeft een groot assortiment aan luiksluitingen in verschillende finishes en groottes, met of zonder slot, die je voor jouw boot, camper of caravan gebruiken kan. De luiksluitingen zijn verkrijgbaar in messing en zeewaterbestendig rvs 316.

Producten 1-12 van 74

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luiksluitingen

Bij Yachtsupplier is er een ruime keuze aan luiksluitingen. De luiksluitingen die wij hebben zijn Rvs (Roest vast staal) of messing. We hebben luiksluitingen met en zonder slot. Onze luiksluitingen worden verkocht per stuk.

Waar worden luiksluitingen voor gebruikt?

Het woord zegt het eigenlijk al: Een luiksluiting zorgt ervoor dat een luik wordt afgesloten. Ze worden voornamelijk toegepast in boten of campers/caravans. Aangezien er behoorlijk wat schommelingen kunnen plaatsvinden tijdens het rijden of varen zorgt de luiksluiting ervoor dat luiken niet zomaar open vallen.

Is er een verschil tussen luiksluitingen voor boten en campers/caravans?

Nee, er is geen verschil. Elke luiksluiting die wij verkopen is zowel te gebruiken voor een boot als voor een camper/caravan. Wanneer de luiksluitingen in aanraking kunnen komen met zout zeewater adviseren wij wel om te kiezen voor rvs 316 materiaal.

Luiksloten op boten en campers

Omdat het soms belangrijk is dat een luiksluiting op slot kan, bieden wij ook luiksluitingen met een slot aan. Om dit handiger te maken kan je links op het scherm filteren op luiksluitingen met of zonder slot.

Advies nodig?

Weet je niet goed welke soort luiksluiting je nodig hebt, of ben je op zoek naar een ander materiaal, grootte of dikte luikslot. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013, of stuur een mail naar info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier