Winkelwagen 0
 

Raamvalschaar

Raamvalscharen zijn cruciaal voor het correct functioneren van ramen, zodat u ze veilig kunt openen en sluiten. Bij Yachtsupplier vindt u een breed assortiment raamvalscharen in verschillende afwerkingen en materialen, zodat er altijd een raamvalschaar is die aan uw wensen en behoeften voldoen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Raamvalschaar

Wij bieden valscharen in diverse afwerkingen: aluminium, chroom gepolijst, mat chroom en messing gepolijst.

Wat doet een raamvalschaar?

De raamvalschaar is een mechanisme waarmee u ramen veilig kunt openen en sluiten. Dit hulpmiddel maakt het mogelijk om het raam in meerdere standen te vergrendelen, wat zorgt voor de ideale ventilatie en beveiliging.

Hoe functioneert een raamvalschaar?

De raamvalschaar heeft twee hoofdcomponenten: een vast stuk dat aan het raamkozijn is vastgemaakt en een beweegbaar stuk dat aan het raam zelf is gehecht. Door de raamvalschaar te ontgrendelen, kunt u het raam schuin zetten, wat een goede luchtdoorstroming mogelijk maakt terwijl het raam op zijn plaats blijft.

Wat maakt raamvalscharen zo belangrijk voor ramen?

Raamvalscharen zijn cruciaal vanwege hun rol in ventilatie en beveiliging. Ze laten je toe om ramen lichtjes open te zetten, zelfs bij stevige wind of andere uitdagende weersituaties. Dit zorgt voor luchtcirculatie terwijl de beveiliging van je huis intact blijft.

Hoe monteer ik een raamvalschaar?

  1. Markeer de positie: Meet en markeer de gewenste hoogte van de raamvalschaar op het raamkozijn.
  2. Boor pilotgaten: Gebruik een boormachine om pilotgaten te boren op de gemarkeerde punten.
  3. Plaats de raamvalschaar: Plaats de raamvalschaar tegen het raamkozijn, zorg ervoor dat de bevestigingsgaten overeenkomen met de geboorde pilotgaten.
  4. Bevestig met schroeven: Bevestig de raamvalschaar aan het raamkozijn met behulp van schroeven. Draai ze stevig vast, maar niet te strak.
  5. Controleer en test: Controleer met een waterpas of de raamvalschaar recht is geïnstalleerd. Test de werking door het raam in verschillende posities te openen en sluiten om ervoor te zorgen dat de schaar soepel beweegt en stevig op zijn plaats blijft.

Advies nodig?

Indien u vragen heeft over onze raamvalscharen, of advies nodig hebt? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Contacteer ons via 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.nl

Copyright © 2024 Yachtsupplier