Winkelwagen 0
 

Blum ladegeleiders

Ben je op zoek naar uitstekende kwaliteit ladegeleiders? Dan zit je op deze pagina goed. Wij kunnen ladegeleiders van Blum leveren in verschillende kenmerken. Bekijk hier ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 50

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blum Ladegeleiders

In deze categorie vind je uitstekende kwaliteit ladegeleiders in soft-close (geruisloos sluiten), push-to-open (drukken om te openen) en volledig uittrekbaar (lade kan net zover worden uitgeschoven als de gehele geleiderlengte). Wij kunnen de volgende ladegeleiders van Blum leveren:

Wat is Blum softclose?

Blum soft-close zorgt ervoor dat de lade langzaam gesloten wordt bij het dichtduwen, hierdoor is de sluiting geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Wat is volledig uittrekbaar bij een Blum ladegeleider?

Volledig uittrekbaar houdt in dat de Blum ladegeleider volledig uit kan schuiven, dus de hele inbouwlengte (100% van de inbouwlangte). Bijvoorbeeld: je kiest voor de 500mm geleiderlengte, dan kan de geleider ook 500mm uitgeschoven worden.

Welke lengte Blum ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte is de lengte van de ladegeleider wanneer deze helemaal ingeschoven is, daarom is dit de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. In deze categorie kan je kiezen voor een Blum ladegeleider waarbij softclose en push-to-open gecombineerd is.

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste Blum ladegeleiders? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.
 

Copyright © 2024 Yachtsupplier