Winkelwagen 0
 

Profielschuif

Op deze pagina vind je diverse profielschuiven, geschikt voor schepen en woningen. Bij Yachtsupplier bieden wij schuiven en grendels van  hoogwaardige kwaliteit, verder beschikken wij ook over verschillende finishes zodat er altijd een goede profielschuif voor jou bij zal zitten.

Producten 1-12 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grendels en schuiven

Op deze pagina vind je diverse profielschuiven, geschikt voor schepen en woningen. Bij Yachtsupplier bieden wij profielschuiven van hoogwaardige kwaliteit, verder beschikken wij ook over verschillende finishes zodat er altijd een goede grendel voor jou bij zal zitten. Profielschuiven worden gebruikt als extra preventie om inbraak te voorkomen. De sloten kunnen alleen vanuit binnenuit bedient worden.

Wat voor finishes zijn er?
 

Bij Yachtsupplier beschikken wij over de volgende finishes:

  • Chroom gepolijst
  • Glans vernikkeld
  • Mat chroom
  • Messing

Waarvoor kan ik de deurgrendel gebruiken?

Deurgrendel kan gebruikt worden om deuren af te sluiten, bijvoorbeeld meubeldeuren en buitendeuren. Deze profielgrendel is voorzien van 4 schroefgaten voor het bevestigen van de profielgrendel aan een deur en een kozijn. U kunt de deur hierdoor vastzetten, zodat de deur van de andere kant niet geopend kan worden. Handig om openslaande deuren door wind te voorkomen of toegang door ongewenste bezoekers

Bestel bij yachtsupplier

Wij hebben een ruim aanbod Grendels en Schuiven, bekijk hier ons hele assortiment. Mocht je vragen hebben, aarzel niet om ons dan te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier