Winkelwagen 0
 

Deur-ladewervel

Een lade/deurwervel, ook wel een meubelwervel genoemd, is een soort beveiliging voor meubels zoals laden of deuren van kasten. Het is een mechanisme dat voorkomt dat een lade of deur te ver open gaat of helemaal uit de kast of het meubel valt.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deur-ladewervel

Een lade/deurwervel, ook wel een meubelwervel genoemd, is een soort beveiliging voor meubels zoals laden of deuren van kasten. Het is een mechanisme dat voorkomt dat een lade of deur te ver open gaat of helemaal uit de kast of het meubel valt. Het wervelmechanisme wordt meestal geactiveerd wanneer een lade of deur een bepaalde hoek bereikt en voorkomt dat deze verder open gaat.

Waarvoor dient een Deur/Ladewervel?

Een deur/ladewervel, ook wel een meubelwervel genoemd, dient om de veiligheid van meubels zoals laden of deuren van kasten te verhogen. Het wervelmechanisme is ontworpen om te voorkomen dat een lade of deur te ver opengaat of helemaal uit het meubel valt. Dit gebeurd meestal in boten die schommelen door het water of in campers/caravans die door het rijden schommelen. Maar ladewervels kunnen ook handig zijn in situaties waar de inhoud van een lade of deur gevaarlijk kan zijn voor kinderen of huisdieren, zoals medicijnen of schoonmaakmiddelen. Het kan ook nuttig zijn om te voorkomen dat inhoud uit een lade of deur valt.

Welke finishes bied Yachtsupplier?

Yachtsupplier bied de volgende finishes aan:

  • Chroom gepolijst (zilver)
  • Mat chroom (mat zilver)
  • Messing (goud)
  • Rvs gepolijst (zilver)

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste lade/deurwervel er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier