Winkelwagen 0
 

Raamsluiting

Raamsluitingen (ook wel: raamknippen genoemd) zijn essentieel voor de veiligheid en functionaliteit van ramen. Ze zorgen voor een betrouwbare vergrendeling en kunnen ramen stevig gesloten houden of gemakkelijk openen. Bij Yachtsupplier vind je een breed assortiment raamsluitingen in diverse afwerkingen, materialen en montageopties. Kies uit ons assortiment hoogwaardige raamsluitingen om de perfecte oplossing te vinden voor jouw (boot)ramen.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Raamsluitingen

Wij leveren raamsluitingen in hoogwaardige kwaliteit materialen en afwerkingen. We kunnen raamsluitingen in de volgende materialen leveren: messing, rvs en verzinkt. Je hebt keuze uit de volgende afwerkingen (finishes):

Wat zijn raamsluitingen?

Raamsluitingen, ook wel raamknippen genoemd, zijn hardware-onderdelen die worden gebruikt om ramen veilig te sluiten en vergrendelen. Ze bieden een betrouwbare manier om ramen op hun plaats te houden en zorgen voor beveiliging en bescherming tegen onbevoegde toegang.

Hoe vervang ik een raamsluiting?

Het vervangen van raamsluitingen (ook wel raamknippen genoemd) is doorgaans een eenvoudige taak. Hier vind je een lijst met benodigdheden en een stapsgewijs plan over hoe je dit kunt doen:

Benodigdheden:

  • Nieuwe raamknip
  • Schroevendraaier (of boormachine)
  • Meetlint

Stap 1: Verkrijg de juiste raamknip

Zorg ervoor dat je een nieuwe raamknip hebt die past bij de stijl en afmetingen van je raam. Meet de oude raamknip op voordat je begint om ervoor te zorgen dat de vervangende knip goed past.

Stap 2: Verwijder de oude raamknip

Gebruik een schroevendraaier om de schroeven los te draaien waarmee de oude raamknip aan het raamkozijn is bevestigd.

Stap 3: Plaats de nieuwe raamknip

Positioneer de nieuwe raamknip op de gewenste locatie op het raamkozijn. Zorg ervoor dat de gaten in de raamknip overeenkomen met de gaten in het kozijn waar de oude knip was bevestigd.

Stap 4: Bevestig de nieuwe raamknip

Plaats de schroeven in de gaten en draai ze voorzichtig vast met een schroevendraaier. Zorg ervoor dat de raamknip stevig op zijn plaats zit en niet los kan raken.

Advies nodig?

Heb je vragen over het kiezen of monteren van raamsluitingen? Wij staan klaar om je verder te helpen! Neem voor advies contact met ons op via telefoonnummer 0511-233013, of stuur ons een e-mail naar info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier