Winkelwagen 0
 

Deurklemmen

Ben je op zoek naar een deurklem om ervoor te zorgen dat je deur open blijft staan, zonder bang te hoeven zijn dat deze dichtslaat? Bij Yachtsupplier vind je een groot aanbod deurklemmen met verschillende finishes, met en zonder veer en met rubberplaten tegen rammelen.

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurklemmen met veer

Met een deurklem met veer voorkom je dat openstaande deuren dicht kunnen slaan. Doordat de tegenplaat in de klem schuift, blijft deze op zijn plek zitten bij wind, of onverwachte bewegingen aan boord van je boot. De deurklemmen zijn beschikbaar in de materialen messing, RVS 304 en RVS 316, waardoor ze gebruikt kunnen worden op veel verschillende plekken in je huis of aan boord van je boot, schip of jacht.

Deurklemmen met verschillende finishes

De deurklemmen van Yachtsupplier zijn beschikbaar in verschillende finishes:

  • Chroom gepolijst
  • Mat chroom
  • Messing
  • Rvs gepolijst
  • Rvs mat
  • PVD mat zwart

Door de grote keuze uit verschillende afwerkingen, hebben wij deurklemmen die passend zijn binnen elk interieur. De messing afgewerkte deurklemmen hebben een luxe goudachtige kleur, terwijl de rvs en chroom deurklemmen een zilveren kleur hebben. De matte afwerking hebben een subtielere aanwezigheid in de ruimte, dan de gepolijste varianten. De zwarte deurklem staat strakker in de meeste ruimtes.

Je vindt eenvoudig je gewenste finish door op de pagina gebruik te maken van onze handige filters.

Welk materiaal deurklem heb ik nodig?

Je hebt bij Yachtsupplier de keuze tussen de materialen messing, rvs 304 (A2) en rvs 316 (A4). Aan boord van boten adviseren wij om te kiezen voor rvs deurklemmen. Kunnen de deurklemmen in aanraking komen met (zout) zeewater? Kies dan voor rvs 316. Dit materiaal geeft een extra bescherming tegen aantasting afkomstig vanuit zout.

Messing deurklemmen bevatten geen ijzer, waardoor deze ook corrosiebestendig zijn. Dit materiaal kan echter wel aanslaan en verkleuren, wanneer het in aanraking komt met vocht. Dit is te voorkomen met speciaal hiervoor ontworpen messing poetsmiddel.

Welke uitvoering deurklem heb ik nodig?

Je hebt de keuze uit de volgende uitvoeringen deurklemmen:

  • Inclusief veer
  • Inclusief veer, rollen en rubberplaat
  • Voor meubeldeuren

Welke uitvoering je nodig hebt, is afhankelijk van de toepassing van de deurklem. De deurklemmen met veer, rollen en rubberplaat hebben dezelfde eigenschappen als de standaard deurklemmen met veer, waarbij de rollen en de rubberplaat ervoor zorgen dat de deurklem minder rammelt. De rubberdelen vangen hierbij namelijk de ‘klappen’ op, wat een stuk minder geluid maakt dan het rammelen van rvs of messing.

Voor het vastzetten van meubeldeuren adviseren wij uiteraard de deurklemmen voor meubeldeuren.

Advies nodig?

Ben je er niet helemaal zeker van welke deurklem je nodig hebt, of staat je gewenste formaat of uitvoering er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier