Winkelwagen 0
 

Schuifdeurrail dubbel

Ben je op zoek naar hoogwaardige schuifdeurrails en accessoires? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast schuifdeurrails kunnen wij ook montageblokken, onderwielen en bovenwielen leveren.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schuifdeurrail dubbel

Wij kunnen schuifdeurrails in dubbele uitvoering leveren voor binnenhuis gebruik. Dubbel wil zeggen dat het bestaat uit een rail waarin twee deuren naast elkaar kunnen bewegen, meestal met behulp van wielen of rollers.

Hoe kan ik een schuifdeur installeren?

Bekijk hier de algemene stapppen voor het installeren van een schuifdeur binnenhuis voor bijvoorbeeld een garderobe:

  1. Meet de ruimte: meet de hoogte, breedte en diepte van de ruimte waarin je de schuifdeur wilt installeren om ervoor te zorgen dat je de juiste maat schuifdeur en rail selecteert.
  2. Bereid de opening voor: zorg ervoor dat de opening vrij is van obstakels en vuil. Verwijder eventuele bestaande deur- of raamkozijnen die in de weg kunnen zitten.
  3. Monteer de rails: bevestig de schuifdeurrails aan de bovenkant van de opening. Zorg ervoor dat de rail waterpas en stevig is gemonteerd.
  4. Monteer de deurpanelen: bevestig de deurpanelen aan de wielen of rollers en hang ze in de rails. Zorg ervoor dat de deurpanelen soepel kunnen schuiven en goed uitgelijnd zijn.
  5. Installeer eventuele accessoires: monteer eventuele accessoires zoals handgrepen, sloten of dempers volgens de instructies van de fabrikant.
  6. Test en afstelling: test de schuifdeur om ervoor te zorgen dat deze soepel opent en sluit. Pas indien nodig de afstelling van de deurpanelen of rail aan voor een optimale werking.

Wat zijn de voordelen van schuifdeurrails dubbel? 

Antwoord: Schuifdeurrails dubbel bieden de mogelijkheid om twee deuren naast elkaar te laten schuiven, wat handig kan zijn voor bredere openingen zoals bij een kastdeur of een kamerdeur. Ze besparen ook ruimte doordat de deuren niet naar binnen of naar buiten openzwaaien.

Kan ik schuifdeurrails dubbel zelf installeren?

Ja, schuifdeurrails dubbel kunnen in principe door ervaren doe-het-zelvers worden geïnstalleerd. Het is belangrijk om rekening te houden met de specifieke kenmerken van je ruimte. Bij twijfel is het raadzaam om een professional in te schakelen voor de installatie.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste schuifdeurrails? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier