Winkelwagen 0
 

Druksluitingen

Een druksluiting biedt een hedendaagse oplossing voor het sluiten van je meubeldeuren of schuifladen. Deze systemen, vaak aangeduid als 'push-to-open' stelt gebruikers in staat om deuren of laden te activeren door simpelweg te drukken. Dit zorgt voor een strakke look omdat er geen externe handvatten of knoppen nodig zijn.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Druksluitingen

Druksluitingen zijn een moderne oplossing voor het openen en sluiten van je meubeldeuren of lades. Met het push-to-open mechanisme geef jij je meubels een frisse en strakke uitstraling. Een lichte druk is het enige dat nodig is om de deuren of laden te openen, wat ervoor zorgt dat je een naadloos en strak interieur hebt, aangezien handvaten overbodig zijn geworden.

Voordelen 

Druksluitingen zorgen voor moderniteit uit en bevorderen een strak ontwerp in jouw interieur. Ze passen perfect in zowel hedendaagse als klassieke interieurstijlen en zijn zonder moeite te monteren. Daarnaast hebben de druksluitingen van Yachtsupplier het voordeel dat deze werken met een haak. Wanneer de deur gesloten wordt haakt de druksluiting vast, en wanneer deze ingedrukt wordt zal deze los gaan, waardoor de lade of deur te openen is.

Service van Yachtsupplier

Heb jij vragen over onze druksluitingen of ben je op zoek naar een bepaald type? Aarzel niet om ons te bellen via 0511-233013 of mail ons op info@yachtsupplier.nl. Ons team van specialisten staat voor je klaar!

Copyright © 2024 Yachtsupplier