Winkelwagen 0
 

Stelpoten

Ben je op zoek naar een stelpoot voor je tafel? Wij hebben stelpoten die in hoogte verstelbaar zijn, hierdoor kan je ervoor zorgen dat de kast waterpas staat. Bekijk hier ons hele assortiment stelpoten.

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stelpoten

Onze Hettich stelpoten (ook wel: keukenstelpoot, regelpoot of plintverstelvoet genoemd) zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit kunststof en zijn eenvoudig in hoogte te verstellen. Met een keukenstelpoot kunt u ervoor zorgen dat de kast waterpas staat, ondanks een schuine vloer.

Hoe plaats ik een stelpoot?

Monteer eerst de montageblokken aan de onderkant van de kast. Hierna kan je de stelpoten in het montageblok plaatsen. Je kan ook een plint aan een stelpoot bevestigen door gebruik te maken van onze plinthouder (plintclip).

Hoeveel gewicht kan een stelpoot dragen?

Per stelpoot staat aangegeven wat het draagvermogen is. Voor onze Hettich stelpoten geldt het volgende: maximum draaggewicht per voet van 450kg, max 1350kg bij 3 of meer stelpoten.

Hoe verstel ik een stelpoot (keukenpoot)?

De Hettich keukenpoten kan je verstellen door te draaien aan de onderkant. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat de kast waterpas staat, ondanks een schuine vloer. Per product staat aangegeven wat de verstelbaarheid is. Ons advies is om eerst de keukenpoten te verstellen, voordat je de kast vult. Dit komt omdat het verstellen van stelpoten zwaar is zodra er gewicht in de kast zit. Je kan de stelpoten makkelijk verstellen door een Hettich verstelsleutel te gebruiken. In onderstaande video zie je een demonstratie van het verstellen met een verstelsleutel:

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste stelpoten? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier