Winkelwagen 0
 

Onzichtbare plankdragers

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plankdragers met blinde montage

De plankdrager met blinde montage is een handig en veelzijdig product dat is ontworpen om planken stevig aan de muur te bevestigen. Deze plankdrager biedt voldoende ondersteuning voor verschillende soorten planken, zoals houten planken, glazen planken of zelfs metalen planken.

Strak design

De blinde montagefunctie van deze plankdrager zorgt voor een strak en naadloos uiterlijk, waarbij de bevestigingsmechanismen verborgen zijn voor het oog. Dit geeft de planken een zwevend effect, waardoor ze er stijlvol en modern uitzien. Bovendien zorgt de blinde montage ervoor dat de focus volledig op de planken ligt, zonder afleidende bevestigingsmiddelen.

Kwaliteit en eenvoudige installatie

Deze plankdrager is gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Het installatieproces van deze plankdrager is eenvoudig en vereist geen speciale gereedschappen. Hierdoor is het een ideale keuze voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

De perfecte oplossing voor een strakke wand

Of u nu een boekenplank wilt creëren in uw studeerkamer, een decoratieve wandplank in de woonkamer of extra opbergruimte wilt toevoegen in de keuken, de plankdrager met blinde montage biedt u een betrouwbare en stijlvolle oplossing. Met zijn strakke design, duurzaamheid en eenvoudige installatie is dit product een essentiële keuze voor uw plankbevestigingsbehoeften.

Service van Yachtsupplier

We hebben een ruim assortiment (onzichtbare) plankdragers, bekijk hier ons hele assortiment. Mocht u nog vragen hebben over de plankdrager aarzel dan niet om ons te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier