Winkelwagen 0
 

Valschaar

Valscharen zijn ideaal te gebruiken voor het openen en sluiten van kleppen. Wij bieden accesoires en valscharen in diverse draagvermogens . Bekijk hier ons hele assortiment.

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Valschaar

Wij bieden valscharen aan in diverse draagvermogens en accesoires.

Draagvermogens:

Wat is een valschaar?

Valscharen zijn gemaakt voor het openen en sluiten van kleppen. Met een valschaar kan je de kast met de kastdeur verbinden. Hierdoor kunnen kastdeuren niet verder geopend worden dan de lengte van de valschaar. Onze MiniWinch valscharen hebben een fraai Italiaans design en kunnen zowel horizontaal en verticaal gemonteerd worden.  

Hoe monteer je een valschaar?

De MiniWinch valschaar is vrij eenvoudig te monteren. Monteer eerst de montageplaat (inclusief bijgeleverd draad) aan de klep. Monteer daarna de MiniWinch module in de binnenkant aan de wand. Bij de montage gebruik je onze meegeleverde schroeven. 

Wat kan de MiniWinch valschaar?

De MiniWinch (valschaar) is multifunctioneel inzetbaar door de horizontale en verticale montage mogelijkheid. De openingshoek kan aangepast worden door de bovenste kruiskop-schroef aan te draaien. De openingssnelheid is eenvoudig aan te passen door de onderste kruiskop-schroef aan te draaien.

Montagevideo

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van het juiste klepbeslag? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl

 
Copyright © 2024 Yachtsupplier