Winkelwagen 0
 

Tafelbladscharnier

Tafelbladscharnieren kun je gebruiken om een tafel deels in te klappen, wanneer deze niet gebruikt wordt. Hierdoor heb je meer ruimte over in bijvoorbeeld je boot, camper of caravan. De scharnieren kunnen 180 graden draaien, waardoor het tafelblad perfect aansluit op je tafel wanneer deze is uitgeklapt.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Scharnieren voor een tafelblad

Tafelbladscharnieren worden ook wel klaptafel scharnieren genoemd. De scharnieren zorgen ervoor dat een deel van het tafelblad ingeklapt kan worden, om zo ruimte te besparen wanneer deze niet wordt gebruikt. Naast boten, campers en caravans kom je dit soort scharnieren ook tegen in de kleinere woningen of studentenkamers.

Welk materiaal tafelbladscharnier heb ik nodig?

Welk materiaal tafelbladscharnier je nodig hebt, is afhankelijk van waar deze geplaatst worden. Onze rvs tafelbladscharnieren zijn gemaakt van rvs 316 materiaal. Dit materiaal biedt een extra bescherming tegen (zout) zeewater, waardoor het ook niet gaat roesten wanneer het hiermee in aanraking komt.

Onze messing tafelbladscharnieren zijn verkrijgbaar in verschillende finishes. Deze zijn gepolijst te verkrijgen, waardoor ze een goudachtige kleur hebben, en verchroomd, waardoor ze een zilveren kleur hebben.

Heb ik een knoop boven of knoop onder nodig?

Bij een tafelbladscharnier heb je vrijwel altijd een scharnier met de knoop onder nodig. Hierdoor kun je het scharnier aan de onderkant van het tafelblad monteren, waardoor deze niet zichtbaar is wanneer de tafel is uitgeklapt en je meer ruimte om je tafel hebt.

Service van Yachtsupplier

Kun je je gewenste tafelbladscharnier niet vinden op onze website, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier