Winkelwagen 0
 

Tafelbeslag

Ontdek onze premium tafelbeslagset: alles wat je nodig hebt om de perfecte tafel te creëren of je huidige tafel een nieuw leven te geven. Van robuuste tafelpoten en solide onderstellen tot handige wandmontages en draaibare tafelbladdragers, wij bieden jou de beste kwaliteit en design. Bouw met vertrouwen en stijl!

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Tafelbeslag

Een onmisbaar element van elk huishouden en kantoor is toch wel het tafelbeslag. En wanneer er een tafel gemonteerd of gerepareerd moet worden ben je bij Yachtsupplier aan het juiste adres. Al jarenlang leveren wij het beste tafelbeslag waarbij kwaliteit en gemak wordt gegarandeerd. In ons assortiment vind je verschillende soorten tafelbeslag die ervoor zorgen dat je de perfecte werkomgeving kan creëren die niet alleen efficiënt werkt maar ook prettig is voor het oog. Bij ons vind je onder andere tafelpoten, tafel onderstel, wandmontage en draaibare tafelblad dragers. 

Tafelpoten

Een tafelpoot is een onderdeel van een tafel dat ervoor zorgt dat de tafel stabiel blijft staan. Bij Yachtsupplier zijn onze tafelpoten gemaakt van Staal met een RVS finish.

Tafelonderstel

Een tafel onderstel is het frame van de tafel waarop het tafelblad wordt geplaatst. Bij Yachtsupplier bieden we een liftonderstel, zo kan je de tafel aanpassen of jou eigen gewenste hoogte. Ook bieden we een automatisch uitrekbeslag tafelblad.

Wandmontage

Een wandmontage is een tafelbeslag dat ervoor zorgt dat de tafel aan de wand kan worden bevestigd. Dit is handig als je weinig ruimte hebt of als je de tafel op een andere manier wilt monteren.

Draaibare tafelblad drager

Een draaibare tafelbladrager is een tafelbeslag dat ervoor zorgt dat het tafelblad kan uitklappen. Dit kan handig zijn voor verschillende doeleinden of als je de tafel wilt delen met meerdere personen.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste formaat of finish apothekerskast niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier