Winkelwagen 0
 

Kabeldoorvoer

Wil je kabels netjes wegwerken en een kabelwarboel vermijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen kabeldoorvoer leveren in: zwart, grijs en wit. 

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kabeldoorvoer

Kabeldoorvoer is ideaal om kabels netjes weg te werken. Hierdoor voorkom je een kabelwarboel. Onze kabeldoorvoerdoppen hebben een inboordiameter van 60mm. De kabeldoorvoeren hebben een geïntegreerde sluiting. Onze kabeldoorvoerdoppen zijn leverbaar in de volgende kleuren: zwart, grijs en wit. Bij de bestelling van één kabeldoorvoerdop krijg je één geleverd.

Waarvoor is een kabeldoorvoer?

Een kabeldoorvoer is ideaal om een kabelwarboel te voorkomen. Door onze kabeldoorvoerdoppen kan je vrij eenvoudig kabels wegwerken. Dit oogt mooi en is ook veiliger. Kies bij ons voor een zwarte, grijze of witte kabeldoorvoerdop.

Hoe monteer ik een kabeldoorvoerdop?

Een kabeldoorvoer kan je vrij eenvoudig regelen door een gat te zagen (of boren) en de kabeldoorvoerdop hier vervolgens in te plaatsen. Onze kabeldoorvoerdoppen hebben een diameter van Ø60mm, dit houdt in dat je ook een gat moet boren (of zagen) van 60mm.

Hoe werkt de opening- en sluiting van een kabeldoorvoerdop?

Onze kabeldoorvoerdoppen met een geïntegreerde sluiting kunnen geopend- en gesloten worden door licht op de sluiting(knop) te drukken en hem te verschuiven naar rechts of links. 

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen of monteren van een kabeldoorvoerdop? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier