Winkelwagen 0
 

Deurstoppers

Met een deurstopper, ook wel deurbuffer genoemd, voorkom je schade aan deur en wand door openslaande deuren. De deurstopper zorgt er namelijk voor dat de deur niet verder geopend kan worden, dan waar de deurstopper geplaatst is, en daarnaast vangt hij ook een deel van de klap op. Bekijk hier ons hele aanbod deurstoppers.

Producten 1-12 van 52

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Deurstopper

Deurstoppers zijn beschikbaar in verschillende stijlen en materialen, waaronder rubber, staal, messing en zink. Deurstoppers worden vaak gebruikt in huizen, kantoren, hotels, scholen en andere gebouwen. Ze zijn bijzonder handig wanneer de deur zich op een bepaalde plek moet bevinden, zoals bijvoorbeeld bij een deur die uitkomt op een balkon of terras, of bij een deur die toegang geeft tot een bepaald gebied.

Waarvoor is een deurstopper handig?

Met een deurstopper kunt u de levensduur van uw deuren verlengen en beschermen tegen beschadiging en slijtage, en tegelijkertijd uw leefomgeving stiller en comfortabeler maken.

Stijlvolle uitstraling

Onze deurstoppers zijn beschikbaar in verschillende stijlen en designs, waaronder moderne en minimalistische stijlen, en klassieke en traditionele ontwerpen. Hierdoor kunt u de stijl kiezen die het beste bij uw interieur past.

In conclusie

Een deurstopper is een veelzijdige en praktische aanvulling voor elke woning of kantoorruimte. Het beschermt deuren tegen beschadiging en slijtage, vermindert geluid en biedt een stijlvolle oplossing om deuren op hun plaats te houden. Kies vandaag nog uw favoriete model en ervaar het gemak van een deurstopper in uw eigen woning.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste formaat of materiaal luikring er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier