Winkelwagen 0
 

Pianoscharnier Messing

Ben je op zoek naar een messing pianoscharnier? Dan ben je bij Yachtsupplier aan het juiste adres. Wij hebben messing pianoscharnieren in verschillende afmetingen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Messing pianoscharnier

Deze pianoscharnieren bestaan uit hoogwaardig kwaliteit staal en zijn in het messing afgewerkt. De scharnieren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Onze pianoscharnieren geven een mooie uitstraling, hebben een grote openingshoek van 270° graden en zijn eenvoudig te monteren.

Waarvoor is een messing pianoscharnier?

Een pianoscharnier is een smal en lang scharnier dat gebruikt wordt voor een deur, kast of piano. Een stalen pianoscharnier (messing afgewerkt) kan je ook prima gebruiken zonder een piano te bezitten. Dit product is ideaal voor dubbele tafels, luiken, deuren, planken en meubels.

Hoe monteer ik een messing pianoscharnier?

Zorg ervoor dat de panelen uitgelijnd zijn, indien jouw stalen pianoscharnier (messing afgewerkt) te lang is kan je hier een deel van afknippen met een kniptang of flexen. Markeer gaten op beide panelen en bevestig de schroeven.

Welke schroeven heb ik nodig voor een messing pianoscharnier?

Bekijk hieronder de rvs schroeven die je kan gebruiken bij een messing pianoscharnier:

Let op: de schroeven worden niet standaard meegeleverd bij de bestelling van een pianoscharnier. Deze kan je meebestellen onderaan de pagina van een product bij de 'gerelateerde producten'.

Advies nodig?

Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste stalen pianoscharnier (messing afgewerkt)? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier