Winkelwagen 0
 

Deurgrendels

Op deze pagina vind je diverse deurgrendels/schuifgrendels, geschikt voor schepen en woningen. Wij bieden deurgrendels aan in verschillende maten, kleuren en materialen. Waardoor er altijd een goede deurgrendel voor jou tussen zal zitten.

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurgrendels 

Een deurgrendel (ook wel schuifgrendel genoemd) is geschikt om deuren te vergrendelen en ontgrendelen. Onze deurgrendels zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit messing of rvs 316 en zijn beschikbaar in verschillende soorten afwerkingen.

Verschillenden soorten afwerkingen

We kunnen deurgrendels leveren in de volgende afwerkingen:

  • Messing mat chroom
  • Messing gepolijst chroom
  • Messing gepolijst
  • Rvs gepolijst

Welke finish voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van waar je de grendel wilt plaatsen.

Wil je de grendel gebruiken op (zeegaande) boten, dan adviseren wij om te kiezen voor de rvs 316 grendels. Deze zijn zeewaterbestendig en zullen minder snel roesten.

De messing scheepsgrendels zijn beschikbaar met 3 verschillende afwerkingen. Mat chroom is tegenwoordig heel modern en lijkt op zilver maar dan minder glimmend, gepolijst chroom lijkt erg op zilver en messing gepolijst lijkt op goud.

Wat voor materiaal heb ik nodig?

Als je deze deurgrendels bij je woning gebruikt, kun je rvs of messing gebruiken, echter als je dit voor (zeegaande)schepen gebruikt, wordt het aangeraden om voor de rvs variant te kiezen. Wij bieden rvs 316 aan, dit zorgt ervoor dat het zeewater bestendig is en dus minder snel roest.

Hoe monteer ik de deurgrendels?

De deurgrendels zijn makkelijk te monteren doormiddel van de voorgeboorde gaten, de bijbehoren schroefjes kun je vinden bij de gerelateerde producten op de productpagina.

Stiftdiameter

We kunnen deurgrendels leveren in de volgende verschillende maten:

  • 6 mm
  • 8 mm
  • 9,5 mm
  • 10 mm

Bestel bij yachtsupplier

We hebben grendels en schuiven in verschillende maten en materialen. Bekijk hier ons gehele assortiment. Mocht u nog vragen hebben over dit product, neem dan gerust contact met ons door te bellen naar 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl

Copyright © 2024 Yachtsupplier