Yachtsupplier

Wij zijn leverancier van meubel-, scheeps- en jachtbeslag met als specialisme hang- en sluitwerk voor de scheeps- en jachtbouw. Met liefde leveren wij je producten van topkwaliteit! Van standaard producten uit voorraad tot op maat gemaakte artikelen. 

Door onze jarenlange ervaring, zijn we in staat om je te helpen bij elke uitdaging die je aangaat. Heb je hulp nodig bij een project? Schroom dan niet om gebruik te maken van onze expertise. Wij gaan voor jou namelijk graag verder dan alleen het opnemen en verwerken van je online bestelling. 

Om constant de beste kwaliteit en producten te garanderen, houden wij de markt scherp voor je in de gaten. Hierdoor zijn wij constant op zoek naar nieuwe producten om jou uiteindelijk nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast produceren wij in samenwerking met gerenommeerde fabrieken ook onze eigen producten.

Producten op maat 

Voor al je custom werk helpen wij je graag. Heb je een speciale scharnier, drukknop, deurgreep of inboorring nodig? In vele gevallen kunnen wij deze voor je op maat maken. 

Neem hier contact met ons op voor al je vragen

Yachtsupplier scheepsbeslag