Winkelwagen 0
 

Luikringen en grepen

Een luikring en een luikgreep worden gebruikt om een luik te kunnen openen. Deze ringen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten en gemaakt van verschillende materialen. Welk materiaal je nodig hebt, is afhankelijk van waar je de luikringen gaat gebruiken. Bij het gebruik op boten adviseren wij rvs luikringen, gemaakt van rvs 316 materiaal. Dit materiaal is (zout-)zeewaterbestendig.

Producten 1-12 van 38

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rvs luikring

Een rvs luikring wordt veel gebruikt aan boord van boten, schepen en jachten. Dit materiaal roest niet, waardoor het duurzaam is en lang mee gaat. Onze rvs luikring is beschikbaar in zowel rvs 304 als rvs 316, waardoor we altijd een geschikte luikring voor jouw situatie hebben.

Welk materiaal luikring kies ik?

Het materiaal van de luikringen is afhankelijk van waar je deze wilt gaan gebruiken. Een messing luikring wordt vaak gebruikt op oudere schepen door de klassieke uitstraling van dit materiaal. Daarnaast kun je ook kiezen voor rvs luikringen. Deze zijn beschikbaar in rvs 304 en rvs 316. Het voornaamste verschil tussen deze twee materialen is dat rvs 316 zeewaterbestendig is. Dit geeft een extra bescherming tegen corrosie afkomstig van zout zeewater.

Welke finishes luikringen zijn er?

Bij Yachtsupplier kun je kiezen uit een groot aantal verschillende finishes voor je luikring. Zo hebben wij diverse zwarte luikringen, maar kun je ook kiezen uit bijvoorbeeld messing, chroom, of rvs mat. Aan de linkerkant van deze pagina kun je eenvoudig filteren uit al onze finishes, zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent!

Geveerde en niet geveerde luikringen.

De luikringen die voorzien zijn van een veer zullen altijd terug veren in de gesloten stand, echter niet geveerde luikringen zullen dit niet doen en dit kan in sommige situaties onhandig zijn, bijvoorbeeld dat er iets achter kan blijven haken of het er niet mooi uitziet doordat er iets uitsteekt.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste formaat of materiaal luikring er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier