Winkelwagen 0
 

Vleugelmoer

Bij het kopen van vleugelmoeren, zijn twee zaken van groot belang: de draadmaat en het materiaal van de vleugelmoer. De draadmaat wordt aangeduid met de letter M, gevolgd door de diameter van de moer in millimeters. Bij draadmaat M6 is de buitendraaddiameter dus 6 millimeter. Om je te helpen zo snel mogelijk je benodigde vleugelmoer te vinden, kun je op deze pagina filteren op zowel draadmaat als materiaal.

Producten 1-12 van 20

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een vleugelmoer?

Een vleugelmoer is, zoals de naam ook al zegt, een moer die voorzien is van twee vleugels. Het voordeel hieraan is dat je deze met de hand kunt los- en vastdraaien. Hierdoor worden ze vaak gebruikt op plekken waar de moer regelmatig moet worden versteld.

Welk materiaal vleugelmoer heb ik nodig?

Wij bieden vleugelmoeren aan in de materialen rvs 304 (A2), rvs 316 (A4) en messing. Wanneer je vleugelmoer in contact komt met (zout) zeewater, adviseren wij altijd om te kiezen voor rvs 316 vleugelmoeren. Deze soort roestvrijstaal heeft een extra corrosiebestendigheid tegen zout, waardoor de moeren langer mee zullen gaan.

Messing vleugelmoeren zijn populair bij industriële toepassingen, door zijn hardheid en zelfsmerende eigenschappen. Daarnaast heeft dit materiaal een gouden look, waardoor het er ook nog eens zeer mooi uit ziet.

Service van Yachtsupplier

Heb je een afwijkend formaat vleugelmoer nodig, of zoek je deze in een ander materiaal? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of mail naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag in je zoektocht naar je gewenste vleugelmoer!

Copyright © 2022 Yachtsupplier