Winkelwagen 0
 

Klapbaar

Ben je op zoek naar inklapbare zwemtrappen voor op jouw boot? Wij bieden diverse soorten aan die eenvoudig te monteren zijn. De zwemtrappen zijn beschikbaar van 3 tot en met 6 treden, waardoor er altijd een geschikte optie voor jouw boot tussen zal zitten.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rvs opklapbare zwemtrappen

De opklapbare zwemtrappen van Yachtsupplier zijn gemaakt van hoogwaardig rvs 316 materiaal. Het voordeel hiervan ten opzichte van rvs 304 materiaal, is dat het zout-, wind- en zeewaterbestendig is. Hiermee zijn de trappen zeer duurzaam en kun je er extra lang van genieten. Met de opklapbare rvs zwemtrappen van Yachtsupplier wordt het zwemmen tijdens je boottocht nog leuker!

Zwemtrappen met 6 treden

Ook voor een zwemtrap met 6 treden voor op je boot kun je bij Yachtsupplier terecht. Wanneer je kiest voor een trap met 6 treden, is het handig om te kiezen voor een inklapbare zwemtrap. Hiermee kun je de trap eenvoudig inklappen wanneer deze niet gebruikt wordt, waardoor deze mooi compact wordt. Ook wanneer je kiest voor een zwemtrap met 5 treden, kun je het beste kiezen voor een inkapbare zwemtrap.

Copyright © 2024 Yachtsupplier