Winkelwagen 0
 

Deurvastzetters magnetisch

Magnetische deurvastzetters worden ook wel deurmagneten genoemd. Doordat de deuren hiermee magnetisch worden vastgezet, blijft de deur altijd open staan. Ook als er veel wind op staat, of wanneer ze toegepast worden op een boot en het water onstuimig is.

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurmagneten

Magnetische deurvastzetters worden ook wel deurmagneten genoemd. Deurmagneten voorkomen het dichtslaan van openstaande deuren. Onze deurmagneten worden zowel gebruikt op boten, als in huizen om door te kunnen luchten. Hierdoor kun je veilig frisse lucht je huis binnen laten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deuren beschadigd raken omdat ze dichtslaan door bijvoorbeeld de wind.

Materialen en afwerkingen

De magnetische deurvastzetters van Yachtsupplier zijn beschikbaar in de volgende materialen:

  • Messing
  • Rvs 304
  • Rvs 316

Voor gebruik op een boot, adviseren wij rvs om te kiezen voor rvs 316. Dit materiaal heeft een extra corrosiebestendigheid tegen zeewater en is hierdoor de meest duurzame optie.

Naast de keuze voor het materiaal, kun je ook kiezen uit verschillende afwerkingen. Hierdoor vind je altijd een deurvastzetter die past binnen jouw interieur! Door gebruik te maken van onze handige filters aan de linkerkant van je scherm, vind je eenvoudig en snel jouw benodigde deurvastzetter.

Bestel bij yachtsupplier.nl

We hebben magnetische deurvastzetters in verschillende maten en afwerkingen. Bekijk hier ons hele assortiment magnetische deurvastzetters. Mocht u nog vragen hebben over de deurvastzetter aarzel dan niet om ons te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier