Winkelwagen 0
 

Veerring

Veerringen worden gebruikt om te voorkomen dat onderdelen zoals moeren losraken als gevolg van trilling. Hiermee zijn veerringen dan ook essentieel voor elke bevestigingsklus. De veerringen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal (A2) van topkwaliteit. Dankzij het DIN 127 B ontwerp kun je rekenen op een stevige grip en optimale stabiliteit.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veerringen

De veerringen van Yachtsupplier zijn vervaardigd uit roestvrij staal 304 (A2) materiaal. Ze worden geleverd in handige verpakkingseenheden van 100 stuks en zijn beschikbaar in verschillende draadmaten volgens het slimme DIN 127 B ontwerp, waarmee je gegarandeerd bent van een betrouwbare grip en optimale stabiliteit. De meest voorkomende maten veerringen zijn M8 en M10.

Wanneer moet ik een veerring gebruiken?

Veerringen helpen om losdraaien en losraken van bevestigingsmiddel als gevolg van trillingen te voorkomen. Ze creëren een constante druk op de bevestiging, waardoor deze op zijn plaats blijft. Een veerring is daarmee ook essentieel bij de bevestiging van bevestigingsmateriaal bij jouw klus.

Hoe gebruik ik een veerring?

Een veerring wordt gebruikt in combinatie met een moer om te voorkomen dat de moer losdraait. De veerring wordt op de bout geplaatst, waarbij deze direct contact maakt met het te bevestigen materiaal. Daarna wordt de moer bovenop de veerring bevestigd, waardoor de veerring tussen de moer en het te bevestigen materiaal bevindt. Dit zorgt voor een stevige en veilige bevestiging.

Service van Yachtsupplier

Zijn er vragen over producten of service, neem vooral contact met ons op via ons telefoon nummer: 0511-233013 of stuur ons een mail naar: info@yachtsupplier.nl. We helpen je graag verder! Een goede klantenservice staat bij ons als Yachtsupplier hoog in het vaandel. Door onze 2.500 reviews en met meer dan 65.000 bestellingen zijn wij er trots op dat wij onze klanten bijna altijd kunnen helpen met hun problemen en deze ook op kunnen lossen. 

Andere formaten of materialen

Ben je op zoek naar een ander formaat of materiaal veerring? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van de veerring die het beste bij jouw wens aansluit!

Copyright © 2024 Yachtsupplier