Winkelwagen 0
 

Schuifdeursloten

Schuifdeursloten zijn sloten die speciaal ontworpen zijn voor schuifdeuren. Ze worden gebruikt om schuifdeuren op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze onbedoeld opengaan. Ze kunnen handmatig bediend worden door middel van een knop of hendel, of met behulp van een sleutel. Er zijn verschillende soorten schuifdeursloten, zoals bijvoorbeeld pc, wc en loopsloten.

Producten 1-12 van 46

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom de Schuifdeursloten van Yachtsupplier?

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en veilig slot voor uw schuifdeur, dan zijn onze schuifdeursloten precies wat je zoekt! Onze sloten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen om jouw schuifdeur stevig op zijn plaats te houden. Met onze schuifdeursloten kun je je zeker voelen dat uw deur veilig is tegen ongewenste indringers.

Onze schuifdeursloten zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je altijd een slot kunt kiezen dat bij uw deur past. Bovendien bieden we een grote keuze aan sloten, pc insteeksloten, wc insteeksloten en loopsloten. Zodat u altijd het slot kunt kiezen dat het beste bij uw behoeften past.

Welke finishes biedt Yachtsupplier?

Yachtsupplier beschikt over de volgende finishes voor schuifdeursloten:

Welke soorten schuifdeursloten biedt Yachtsupplier?

Yachtsupplier beschikt over de volgende soorten schuifdeursloten:

Hoe vervang ik mijn schuifdeurslot?

Om je schuifdeurslot te vervangen, zul je eerst het oude slot moeten verwijderen. Dit doe je door het slot te ontgrendelen en de schroeven die het vastzetten los te draaien. Als het slot een cilinderslot is, kun je de cilinder eruit draaien door de knop of hendel aan de binnenkant van de deur naar beneden te duwen en tegelijkertijd te draaien.
Als het slot verwijderd is, kun je het nieuwe slot plaatsen door de gaten op dezelfde manier als het oude slot te bevestigen. Als het nieuwe slot een cilinderslot is, kun je de cilinder erin draaien door de knop of hendel aan de binnenkant van de deur naar boven te duwen en tegelijkertijd te draaien.
Zorg ervoor dat het slot stevig bevestigd is en dat het soepel werkt voordat je de deur sluit. Als je twijfelt over hoe je het slot moet vervangen, kun je altijd contact opnemen met ons.

Service van Yachtsupplier

Staat je gewenste schuifdeurslot er niet tussen, of heb je een hele andere vraag? neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier