Winkelwagen 0
 

Garderobe beslag

Ben je op zoek naar nieuw garderobe beslag zoals een kledingroede, jashaak, plafondhaak, handdoekhaak of een kapstokdrager? Dan ben je hier op de juiste pagina. Wij hebben een ruim assortiment garderobe beslag in verschillende materialen en finishes.

Producten 1-12 van 104

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Garderobebeslag

Maak uw kast compleet. Wij hebben een ruim assortiment garderobe beslag, bestaande uit:

  • Hoed en Jashaken
  • Kophaken
  • Plafondhaken
  • Handdoekhaken
  • Roedebuis en staf en houders
  • Uittrekbare kapstokdrager

Welke soorten jashaken zijn er?

In ons assortiment hebben we jashaken in enkele (1 jashaak) en dubbele (2 jashaken) uitvoering. De dubbele jashaken worden soms ook wel 2-arimig genoemd, deze zijn te herkenenn aan de 2 dragers. Voor elke woning is er wel een geschikte kapstok te vinden. 

Hoe hoog monteer ik mijn jashaak?

Een kapstok aan de muur hang je ongeveer 170-175cm boven de grond, vanaf de onderkant gemeten. Dit kan je natuurlijk zelf bepalen, maar als je hem hoger monteert dan loop je het risico dat niet iedereen er goed bij kan en als je hem lager loopt dan kan iemand zijn hoofd eraan stoten. 

Hoe ver moeten kapstoken uit elkaar hangen?

Ons advies is om minimaal een afstand van 17cm aan te houden. Voor scholen is de afstand van 17cm gebaseerd op de regelgeving van de GGD. Zodra je een afstand van 17cm aanhoud voorkom je dat het ophangen van je jas lastig gaat omdat er al één hangt. 

Bestel bij yachtsupplier.nl

We hebben garderobebeslag in verschillende materialen, kleuren en maten. Mocht u nog vragen hebben over de jashaak aarzel dan niet om ons te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2023 Yachtsupplier