Winkelwagen 0
 

Rvs inboorscharnieren

Ben je op zoek naar hoogwaardig kwaliteit rvs inboorscharnieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen rvs inboorscharnieren leveren in verschillende eigenschappen. Bekijk hier ons hele assortiment.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rvs inboorscharnier

Onze rvs inboorscharnieren zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit rvs 304 en hebben een openingshoek van 105° graden. De demping (softclose) zorgt voor een geruisloze sluiting. Wij kunnen de volgende rvs inboorscharnieren leveren:

Waarom kiezen voor rvs scharnieren?

Naast dat rvs een mooie uitstraling heeft zijn rvs scharnieren ook beter bestand tegen corrosie en roest, daarom kan je deze scharnieren ook uitstekend gebruiken bij buitenmeubilair. Roestvrij staal behoudt beter zijn kleur en vervaagt minder snel dan bijvoorbeeld een messing scharnier. Rvs scharnieren hebben minimaal onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te maken met water of door gebruik te maken van een mild schoonmaakmiddel (zoals zeep). Rvs is hygiënischer door het gladde oppervlak, omdat het materiaal weinig tot geen poriën heeft.

Wat is een softclose inboorscharnier?

Softclose meubelscharnieren rvs zorgen ervoor dat deuren langzaam gesloten worden, hierdoor zijn de sluitingen geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme werkt als een soort demper, deze vangt de klap op en zorgt ervoor dat de lade weer rustig sluit.

Wat is inliggend, opliggend en half opliggend bij een meubelscharnier?

  • Opliggend: kastdeur ligt volledig voor de kast
  • Half opliggend (ook wel: halfopliggend genoemd): kastdeur ligt half voor de kast
  • Inliggend: deur valt tussen beide zijwanden

Bekijk de verschillen in de afbeelding hiernaast

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste meubelscharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511 - 233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier