Winkelwagen 0
 

Vleeshaken

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om producten op te hangen? Wij hebben de oplossing voor u! Ons uitgebreide assortiment roestvrijstalen vleeshaken is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan vleeshaken en vindt precies wat u nodig heeft.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is een RVS vleeshaak?

RVS staat voor "roestvast staal," ook wel bekend als roestvrij staal. Roestvast staal (RVS) wordt in veel verschillende industrieën gebruikt, omdat het een aantal eigenschappen heeft: duurzaamheid, hygiëne en corrosiebestendigheid. Duurzaamheid, omdat het een sterk product is en een hoge mechanische belasting aan kan. Hygiëne, omdat het erg gemakkelijk gereinigd kan worden en daarom ook veel wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en gezondheidszorgsector. En corrosiebestendigheid, omdat de vleeshaak weerstand tegen corrosie aanbiedt en daardoor ze gebruikt kunnen worden in vochtige en natte omgevingen.

Waarvoor worden vleeshaken gebruikt?

Door de stevige constructie en het robuuste ontwerp dat wij aanbieden, zijn onze vleeshaken de ideale keuze voor zowel binnen- als buitengebruik. Dankzij de eenvoudige installatie en gebruik kun je binnen enkele minuten je product ophangen of bevestigen.

De vleeshaken van Yachtsupplier zijn in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Zo heeft Yachtsupplier kleine vleeshaken voor het ophangen van foto's en uiteraard ook grote vleeshaken voor het bevestigen van zware producten. Wij hebben de juiste maat voor jou.

Wat is het verschil tussen een vleeshaak en een S-haak?

Vleeshaken hebben meestal een enkele haak met een scherpe punt aan één uiteinde. S-haken hebben aan beide uiteinden scherpe punten. Naast de uiteinden worden deze haken gebruikt voor het ophangen van stukken vlees, wild en gevogelte. S-haken daarentegen worden vooral gebruikt voor verschillende soorten doeleinden, zoals het ophangen van keukengerei, gereedschap, kleding, plantenpotten, enz.

Waarom de vleeshaken van Yachtsupplier kopen?

De vleeshaken van Yachtsupplier zijn je beste vriend voor het ophangen en bevestigen van een verscheidenheid aan artikelen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardig rvs en zijn voorzien van een galvaniserende afwerking, waardoor de vleeshaak een uitstekende weerstand tegen roest en corrosie aanbiedt.

Doordat de vleeshaak een unieke vorm heeft, kunnen ze eenvoudig worden bevestigd aan muren, plafonds en andere oppervlakken. Of je nu decoraties wilt ophangen, tuinartikelen wilt ophangen of zelfs je fiets wilt bevestigen, onze vleeshaken zijn de betrouwbare oplossing.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen voor de juiste vleeshaken? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier