Winkelwagen 0
 

Profielgrendel

Op deze pagina vind je diverse profielgrendels, geschikt voor schepen en woningen. Bij Yachtsupplier bieden wij schuiven en grendels van  hoogwaardige kwaliteit, verder beschikken wij ook over verschillende finishes zodat er altijd een goede profielschuif voor jou bij zal zitten.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Profielgrendels

Profielgrendels zijn grendels die je op je deur of het kozijn kan bevestigen. Een profielgrendel bestaat uit een schuifbare grendel en een opening waar deze grendel dan in komt te zitten. Door een simpele draai met een uitsteeksel aan de grendel, wordt het slot dan vergrendelt. Dit werkt simpel en snel en is een goede manier van een deur op slot doen. 

Waarvoor kan ik de profielgrendel gebruiken?

Profieldeurgrendel kan gebruikt worden om deuren af te sluiten, bijvoorbeeld meubeldeuren en buitendeuren. Deze profielgrendel is voorzien van 6 schroefgaten voor het bevestigen van de profielgrendel aan een deur en een kozijn. U kunt de deur hierdoor vastzetten, zodat de deur van de andere kant niet geopend kan worden. Handig om openslaande deuren door wind te voorkomen of toegang door ongewenste bezoekers.

Bestel bij yachtsupplier.nl

Wij hebben een ruim aanbod Profielgrendels, bekijk hier ons hele assortiment. Mocht je vragen hebben, aarzel niet om ons dan te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

 

Copyright © 2024 Yachtsupplier