Winkelwagen 0
 

Trapleuning houders

De trapleuning houders zijn belangrijk bij de leuning van een trap, ook bieden ze voor extra versteveging. Met een bijpassend gekozen leuninghouder laat jij zien dat je smaak hebt. We hebben een ruim assortiment leuninghouders in verschillende kleuren en maten. In deze categorie kun je ons assortiment leuninghouders vinden.

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Trapleuning houders

De trapleuning houders zijn belangrijk bij de leuning van een trap, ook bieden ze voor extra versteveging. Met een bijpassend gekozen leuninghouder laat jij zien dat je smaak hebt. We hebben een ruim assortiment leuninghouders in verschillende kleuren en maten. In deze categorie kun je ons assortiment leuninghouders vinden. Hier vind je bijvoorbeeld mat zwarte trapleuninghouders.

Hoeveel trapleuning houders heb ik nodig?

Over het algemeen zit de eerste leuninghouder 10 cm vanaf de uiteinden van een leuning. Je neemt dus de lengte van je leuning -20 cm. (Dit is 10 cm aan elk uiteinden) Het aantal cm dat je overhoudt deel je door 60 cm, dus elke 60 cm plaats je een trapleuninghouder.

Wat is de ideale hoogte voor een trapleuninghouder?

De ideale hoogte van een trapleuninghouder t.o.v. de trap is circa 90 cm. Zo bevindt de trapleuning zich op heuphoogte. Zijn de regelmatige gebruikers van de leuning erg klein of juist erg groot, pas de trapleuning hoogte daar dan op aan.

Hoe monteer ik een leuninghouder?

Een leuninghouder installeren is een simpele taak. Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je alle benodigde gereedschappen en materialen bij de hand hebt, zoals een boormachine, boren en schroeven.

  1. Begin door de plek te markeren waar je de leuninghouder wilt installeren. Zorg ervoor dat deze op de juiste hoogte is voor de leuning die je gaat installeren.
  2. Bevestig de leuninghouder met schroeven aan de muur. Gebruik hiervoor een schroevendraaier of boormachine.
  3. Controleer of de leuninghouder stevig is bevestigd aan de muur. Als dit het geval is, kun je verder gaan met het installeren van de leuning.
  4. Bevestig de leuning aan de leuninghouder met schroeven of andere bevestigingsmiddelen, afhankelijk van het type leuninghouder en leuning. Controleer of de leuning stevig is bevestigd voordat je de ladder gebruikt.

Welke soorten trapleuning houders zijn er?

Yachtsupplier beschikt over de volgende trapleuning houders: 

  • Opschroef hol zadel
  • Opschroef vlak zadel
  • Keilbout hol zadel
  • Keilbout vlak zadel
  • Stokschroef hol zadel
  • Stokschroef vlak zadel

Al onze trapleuning houders zijn voor houten trapleuningen gemaakt.

Bijbehorende schroeven

Bestel bij yachtsupplier.nl

Wij hebben een ruim aanbod trapleuninghouders. Mocht u vragen hebben, aarzel niet om ons dan te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier