Winkelwagen 0
 

Buisplankdragers

Ben je opzoek naar buisplankdragers? Bij ons heb je de keuze uit meerdere buisplankdragers in verschillende maten.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Buisplankdragers

Buisplankdragers zijn steunen die je onder een plank bevestigt aan de muur. Ze helpen de plank stevig op zijn plaats te blijven en dragen het gewicht van de spullen die je erop zet, zoals boeken, decoraties of iets anders. Deze dragers zorgen ervoor dat de plank niet doorbuigt of losraakt, waardoor je verzekerd bent van een stabiele en veilige opbergruimte.

Draagvermogen

Er zijn meerdere verschillende soorten buisplankdragers, en elke drager kan een gewicht van 160 kg dragen. Dit betekent dat ze stevig genoeg zijn voor zware planken en de spullen die je erop zet. Deze dragers bieden uitstekende ondersteuning en zorgen ervoor dat je planken veilig en stabiel blijven, zelfs bij hoge belasting.

Hoe monteer ik mijn buisplankdrager?

Het monteren van een buisplankdrager is eenvoudig. Begin met het verzamelen van schroeven, pluggen, een boormachine en een schroevendraaier. Houd de drager op de gewenste plek onder de plank en markeer waar de schroeven moeten komen. Boor op deze plekken gaten in de muur en plaats de pluggen erin. Vervolgens schroef je de drager stevig vast. Zo zorg je ervoor dat je plank goed ondersteund wordt en veilig blijft zitten.

Advies nodig?

 Mocht u nog vragen hebben over de vensterbankdragers aarzel dan niet om ons te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier