Winkelwagen 0
 

Onzichtbaar meubelscharnier

Wil je geen scharnier in het zicht hebben bij een gesloten kastdeur? Dan zijn onze onzichtbare scharnieren dé oplossing voor een moderne en strakke afwerking. Bekijk hier ons hele assortiment onzichtbare (ook wel: verdekte) scharnieren.

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Onzichtbare meubelscharnieren

Onzichtbare scharnieren (ook wel: verdekte scharnieren genoemd), zijn kastdeurscharnieren die je niet kunt zien wanneer de deur gesloten is. Dit zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Wij bieden een ruim assortiment onzichtbare meubelscharnieren aan in het  nikkel en zamac, en in de volgende afwerkingen:

Hoe werkt een onzichtbaar meubelscharnier?

Onzichtbare meubelscharnieren zijn niet zichtbaar zodra kastdeuren gesloten zijn. Dit zorgt voor een strakke afwerking. Onzichtbare meubelscharnieren zijn alleen zichtbaar zodra het deurtje geopend is. Wij bieden een ruim assortiment onzichtbare meubelscharnieren aan. Mocht je vragen hebben over onze scharnieren, dan horen wij dat graag.

Hoe monteer ik een onzichtbaar meubelscharnier?

De diepte van het verdekte scharnier dient eerst ingreefd te worden in het meubelkozijn. Hierna worden de blinde meubelscharnieren vastgeschroefd. Zodra dit is voldaan plaats je de deur tegen het kozijnscharnierdeel en zet je het scharnierdeel vast met behulp van de juiste schroeven. Bekijk hier het stappenplan:

  1. Er dient in de deur en het meubelkozijn gefreesd te worden met een freesmachine of freesmal
  2. Bepaal de plek van de scharnieren op je meubelkozijn en deur
  3. Schroef het scharnier vast in de deur
  4. Hang de deur in het kozijn en schroef het scharnier goed vast in het kozijn

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste verdekte scharnieren? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511 - 233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier