Winkelwagen 0
 

Scheepsaccommodatie

Bedden, deuren, plafond- en wandpanelen voor de bouw en inrichting van jouw schip of jacht; je vindt in ons dé partner voor je project.

Wij werken met verschillende partners samen en vertegenwoordigen we met gepaste trots de fabrikant Inexa/TNF in de Benelux. Vanuit hun productie in Azië is Inexa/TNF een betrouwbare Europese leverancier gebleken.

Voor spoedklussen of kleinere aantallen werken we ook samen met een aantal gerenommeerde Europese fabrikanten. Het is daardoor mogelijk om al binnen vijf weken je bestelling bij jou op de werf te leveren.

We gaan graag met je in gesprek over een passende aanbieding. Mail naar info@yachtsupplier.nl of bel ons op 0511-233013

Deuren

Onze deuren (A0-A15 Gastight, A60 en B15) worden geleverd inclusief kozijnen in de uitvoeringen staal, rvs of rvs geborsteld. Altijd zorgvuldig afgewerkt geleverd en met de volgende opties:

  • PVC-folie
  • Poedercoating in alle RAL-kleuren
  • HPL/Formica afwerking
  • Voorbereid op achteraf montage van je eigen HPL of Formica.

Plafond- en wandpanelen op maat

Onze plafondpanelen en wandpanelen worden standaard bekleed met PVC-folie geleverd. Een RVS finish of in een RAL-kleur laten spuiten is ook mogelijk. We stemmen graag op je wensen af.

Pullman scheepsbedden

Op zoek naar bedden voor je vaartuig, met of zonder matras? Onze Pullman bedden zijn uitklapbaar en kunnen aan de wanden gemonteerd worden. Ook voor de bedden geldt dat ze in elke RAL-kleur gespoten kunnen worden.

Copyright © 2024 Yachtsupplier