Winkelwagen 0
 

Klepscharnier

Op deze pagina vind je ons aanbod klepscharnieren. Wij kunnen hoogwaardig kwaliteit klepscharnieren leveren van het merk Blum en Kinvaro. Bekijk hier ons hele assortiment klepscharnieren.

Producten 1-12 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Klepscharnieren

Wij kunnen hogowaardig kwaliteit klepscharnieren (ook wel: klepscharen genoemd) leveren. Deze categorie bestaat uit de volgende subcategorieën: 

Wat is een klepscharnier?

Klepscharnieren zijn ontworpen zodat kastdeuren eenvoudig geopend kunnen worden én een sterke verbinding hebben met het hout. Klepscharnieren kunnen meer druk weerstaan dan normale scharnieren, dit komt omdat klepscharnieren langer zijn.

Welke soorten klepscharnieren zijn er?

Er zijn 3 verschillende soorten klepscharnieren:

  • Klepscharnieren zonder opties: deze zullen handmatig geopend moeten worden en kunnen veel lawaai veroorzaken bij het sluiten van de klep.
  • Klepscharnieren met soft-close: deze scharnieren zorgen ervoor dat kleppen langzaam gesloten worden, hierdoor zijn sluitingen geruislozer en veiliger voor achtergebleven vingers.
  • Klepscharnieren met push-to-open: deze scharnieren zorgen ervoor dat zodra er op de klep wordt gedrukt, dat de klep een stukje geopend zal worden. Hierna kan de klep verder handmatig geopend worden. Het voordeel hiervan is dat je een greeploze klep creëert die je eenvoudig kan openen.

Waarom kiezen voor Blum klepscharnieren?

Klepscharnieren van Blum zijn ideaal voor kleine fronten in hoge kasten en bovenkasten. Met het klapdeurbeslag van Blum kan de opbergruimte optimaal worden benut. Daarbij wordt het compacte klepbeslag harmonieus in kleine corpussen geplaatst. Het maakt indruk met zijn grote montage- en bedieningscomfort. De Aventos HK-S is voor corpushoogtes tot 600 mm en corpusbreedtes tot 1800 mm. 

Yachtsupplier kan klepscharnieren van Blum in de volgende opties leveren:

Video's

Advies of hulp nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste klepscharnieren of heb je hulp nodig bij de montage? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier