Winkelwagen 0
 

Klepbeslag

Ben je op zoek naar hoogwaardig kwaliteit klepbeslag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse meubelscharen, valscharen en klepscharnieren aan. Bekijk hier ons hele assortiment klepbeslag.

Producten 1-12 van 77

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klepbeslag

We hebben een ruim assortiment klepbeslag, bestaande uit de volgende categorieën:

De kwaliteit van onze merken

De Aventos HK-S (soft-close en tip-on) maakt het openen van klapdeuren een stuk eenvoudiger. De AVENTOS HK heeft de volgende voordelen:

  • Comfortabel openen en sluiten van klapdeuren
  • Veel toepassingsmogelijkheden
  • Veel vormgevingsruimte
  • Optimale bereikbaarheid
  • Stopt in elke positie bij het openen
  • Openingsondersteuning door Blum TIP-ON
  • Zacht en geruisloos sluiten door Blum soft-close

Hoe werken softclose klepscharnieren?

Door softclose sluit de klap zacht en geruisloos. Dit komt door het geïntegreerde softclose systeem genaamd blumotion. Softclose wordt ook wel geruisloos sluiten genoemd. Bekijk hier ons assortiment Blum Aventos HK-S softclose.

Hoe werken push-to-open klepscharnieren?

Dit type klepbeslag zorgt ervoor dat zodra er op de klep wordt gedrukt, dat de klep een stukje geopend zal worden. Hierna kan de klep verder handmatig geopend worden. Het voordeel hiervan is dat je een greeploze klep creëert die je eenvoudig kan openen. Push-to-open (drukken om te openen) kan gemaakt worden door Blum TIP-ON te gebruiken. Bekijk hier ons assortiment Blum Aventos HK-S TIP-ON

Waarom een meubelschaar gebruiken?

Een meubelschaar (ook wel: klepschaar genoemd). Met een meubelschaar zorg je ervoor dat de klep niet verder wordt geopend dan de maximale lengte van de schaar. Bijvoorbeeld als je een meubelschaar van 200mm gebruikt, dan is de maximale uitklaplengte ook 200mm. Bekijk hier ons hele assortiment klepscharen.

Wat is een valschaar?

Dit type klepbeslag wordt gebruikt voor het openen en sluiten van neergaande kleppen. De valschaar zal ervoor zorgen dat de klep niet verder geopend kan worden dan de maximale lengte van de schaar (net als bij een meubelschaar). Dit kan zorgen voor veiligere kleppen en een goed gebruikerscomfort. Wij hebben een ruim assortiment MiniWinch valscharen beschikbaar, bekijk hier ons hele assortiment.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van het juiste klepbeslag? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl

 

Copyright © 2024 Yachtsupplier