Winkelwagen 0
 

Pianoscharnier Zwart

Ben je op zoek naar een pianoscharnier in het zwart? Dan ben je bij Yachtsupplier aan het juiste adres. Wij hebben zwart-afgewerkte pianoscharnieren in verschillende afmetingen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte pianoscharnier

Deze pianoscharnieren bestaan uit hoogwaardig kwaliteit staal en zijn in het zwart afgewerkt. De scharnieren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Onze pianoscharnieren geven een mooie uitstraling, hebben een grote openingshoek van 270° graden en zijn eenvoudig te monteren.

Waarvoor is een pianoscharnier?

Een pianoscharnier is een smal en lang scharnier dat gebruikt wordt voor een deur, kast of piano. Een stalen pianoscharnier (zwart afgewerkt) kan je ook prima gebruiken zonder een piano te bezitten. Dit product is ideaal voor dubbele tafels, luiken, deuren, planken en meubels.

Hoe monteer ik een pianoscharnier?

Zorg ervoor dat de panelen uitgelijnd zijn, indien jouw stalen pianoscharnier (zwart afgewerkt) te lang is kan je hier een deel van afknippen met een kniptang of flexen. Markeer gaten op beide panelen en bevestig de schroeven.

Welke schroeven heb ik nodig voor een stalen pianoscharnier?

Bekijk hieronder de rvs schroeven die je kan gebruiken bij een zwarte pianoscharnier:

Let op: de schroeven worden niet standaard meegeleverd bij de bestelling van een pianoscharnier. Deze kan je meebestellen onderaan de pagina van een product bij de 'gerelateerde producten'.

Advies nodig?

Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste zwarte pianoscharnier? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier