Winkelwagen 0
 

Deurkrukken op schild

Een deurkruk lijkt een minimalistisch detail in jouw interieur, maar hij kan sfeerbepalend zijn voor de hele kamer! Het juiste deurbeslag versterkt jouw woonstijl en is daarom een decoratiemiddel op zich. Geniet van jouw persoonlijke pareltje aan de deur met de uitgebreide collectie van Yachtsupplier deurkrukken op schild. Combineer het comfort van een beveiligde deurklink met de elegantie van een deurschild.

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Deurkrukken op schild

Een deurkruk lijkt een minimalistisch detail in jouw interieur, maar hij kan sfeerbepalend zijn voor de hele kamer! Het juiste deurbeslag versterkt jouw woonstijl en is daarom een ​​decoratiemiddel op zich. Geniet van jouw persoonlijke pareltje aan de deur met de uitgebreide collectie van Yachtsupplier deurkrukken op schild. Combineer het comfort van een beveiligde deurklink met de elegantie van een deurschild.

Welke finishes en materialen zijn er?

Omdat elk interieur anders is, hebben we veel verschillende finishes en materialen waaruit je kunt kiezen bij het bestellen van je deurkruk.

Wij beschikken over de volgende finishes finishes:

  • Chroom gepolijst
  • Mat chroom
  • Messing

Wij beschikken over de volgende materialen:

  • Chroom
  • Messing

Waar op letten bij nieuwe deurklink?

Let goed op de vorm en stijl van je deurkruk. De messing gepolijste exemplaren ogen chique en worden dan ook vaker toegepast in moderne huizen. Mat chroom modellen geven wellicht een iets kalmere uitstraling aan je woning. Voor het mooiste resultaat adviseren we om dezelfde klinken aan te brengen in het hele huis. Als je er niet uit komt helpen wij je graag!

Service van Yachtsupplier

Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe deurkruk dat goed aansluit bij jouw interieur. Ben je op zoek naar een formaat of afwerking die nog niet op onze website staat, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013 of te mailen naar info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier