Winkelwagen 0
 

Drukknopsloten - Rvs

Een rvs drukknopslot (ook wel pushlock of opschroefslot genoemd) zie je vaak boten, jachten, campers en caravans. Door de pushlock te installeren  heb je geen last meer van openslaande kastdeuren of andere kastjes in jou boot of camper. Hierdoor zijn al je spullen veilig opgeborgen.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rvs pushlock drukknopsloten

De push lock drukknopsloten van Yachtsupplier zijn van hoogwaardige kwaliteit rvs. De drukknopsloten zijn geschikt voor 4 tot en met 27mm plaatdikte en heeft een chroom afwerking. De drukknop kan geleverd worden inclusief lichtbruin en of keuze uit donker bruin leder. Verder heb je bij deze set geen sluitplaat en inboorring (rozet) meer nodig.

Welke uitvoeringen zijn er?

Onze Drukknopsloten zijn voorzien van verschillende vormen. Zo bieden wij keuze uit: Een ovalen, een vierkante, een ronde en een driehoekige variant. Verder is er ook nog de mogelijkheid om uit verschillende lederen de kiezen (licht en donker bruin) of helemaal geen leder. 

Hoe monteer ik een drukknopslot?

Bij het monteren van een drukknopslot, dien je eerst een gat te boren voor het rozet. Op de productpagina van je gekozen slot, staat beschreven hoe groot het te boren gat moet zijn. Vervolgens schuif je het rozet hierin en plaats je het drukknopslot aan de binnenzijde van de deur. Draai vervolgens aan de buitenzijde van de deur de drukknop in het rozet. Ten slotte schroef je de hoeksluitplaat vast aan de kast of aan de muur waar het drukknopslot er achter kan blijven hangen.

Overige soorten

Naast de rvs push lock drukknopsloten, bieden wij ook standaard drukknopsloten en drukknopsloten van het merk Southco aan. Ben je op zoek naar een ander merk, kleur, uitvoering, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 Yachtsupplier