Winkelwagen 0

Belangrijke spelregels voor het verpakken van een retourproduct:

  • Let er op dat je je pakket stevig en goed beschermd inpakt.
  • Verpak het pakket precies zoals wij het pakket naar jouw hebben verstuurd.
    Daarmee bedoelen wij dat wanneer wij bubbelplastic hebben gebruikt wij verwachten dat jij deze ook gebruikt. Wanneer iets in een plastic beschermhoes zit, dat je deze ook weer in de plastic beschermhoes doet.
  • Gebruik nooit ducttape voor het dichtplakken van de doos.
  • Graag pakbon of kopie van de pakbon meesturen met het pakket.
  • Heeft u geen pakbon meer, dan graag het webshopbestelnummer duidelijk vermelden, dan weten wij ook van wie het pakket retour komt.
  • Terugbetaling geschiedt met Mollie.
  • Versturen naar:

        Yachtsupplier
        T.a.v. Retouren
        Simmerwei 2
        9295KA Westergeest

 

23. Herroepingsrecht
a.  U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yachtsupplier.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Copyright © 2022 Yachtsupplier