Winkelwagen 0
 

Ladegeleider Zwart gedeeltelijk uittrekbaar

Deze zwarte ladegeleiders (ook wel: rolgeleiders) zijn gedeeltelijk uittrekbaar en hebben een draagvermogen tot 25kg. Ben je op zoek naar een ladegeleider? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ladegeleider

Deze zwarte ladegeleiders (ook wel: rolgeleiders) zijn gedeeltelijk uittrekbaar en hebben een draagvermogen tot 25kg. Ben je op zoek naar een ladegeleider? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij deze producten krijg je 2 geleiders geleverd: links en rechts.

We hebben deze ladegeleiders ook in het wit.

Wat is gedeeltelijk uittrekbaar?

Gedeeltelijk uittrekbaar (uitschuifbaar) houdt in dat de ladegeleider gedeeltelijk uit kan schuiven. Per product staat aangegeven tot welke lengte de rolgeleider uittrekbaar is.

Welke lengte ladegeleider heb ik nodig?

De geleiderlengte is de lengte van de geleider wanneer deze helemaal ingeschoven is, daarom is dit de minimale lengte die je nodig hebt in je kast. In deze categorie kan je kiezen voor de volgende lengtes: 300mm, 350mm, 400mm, 450mm, 500mm en 550mm.

Hoeveel draagvermogen heeft mijn ladegeleider?

De draagvermogens zijn berekend op een gelijkmatige belasting per set geleiders. Gebruik altijd één set ladegeleiders om een lade op te hangen. De zwarte ladegeleiders hebben een draagvermogen tot 25kg.

Advies nodig?

Heb je vragen bij het kiezen van de juiste ladegeledier? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0511-233013, of mail ons op info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier