Winkelwagen 0
 

Bekerhouders

Een bekerhouder voor een boot, pokertafel of een andere toepassing is ideaal voor het houden van bekers, glazen, flessen en blikjes. Bekijk hier ons hele assortiment bekerhouders. Mocht u nog vragen hebben over onze bekerhouders aarzel dan niet om ons te bellen op 0511-233013 of ons te mailen op info@yachtsupplier.nl.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekerhouders voor boten

De bekerhouders van Yachtsupplier zijn geschikt voor alle soorten boten. Bij het bestellen hiervan, zijn twee zaken van groot belang: het materiaal en het formaat. Op het gebied van materiaal heb je twee keuzes: kunststof en rvs bekerhouders. De rvs 304 bekerhouders zijn extra corrosiebestendig, waardoor dit een duurzame oplossing is voor je boot. Deze bekerhouders zijn beschikbaar in een gepolijste en een mat zwarte variant.

Bedenk voor het formaat van de bekerhouder aan de beschikbare ruimte waar je de bekerhouder wilt plaatsen. Bij al onze bekerhoduers staat de inboormaat beschreven, waardoor je eenvoudig je gewenste formaat hebt gevonden!

Overige toepassingen

Naast de toepassing in je boot, kun je de bekerhouders uiteraard ook op andere plekken plaatsen. Zo zien we onze bekerhouders ook vaak gebruikt worden in bijvoorbeeld pokertafels. Dit zorgt voor een strakke afwerking van je tafel en voorkomt vocht op het speelveld!

Copyright © 2024 Yachtsupplier