Winkelwagen 0
 

Roedehouders

Om de kledingroedes of garderobestangen te bevestigen zijn er verschillende roedehouders verkrijgbaar. Wanneer je een kledingroede hebt langer dan 1 meter adviseren wij om ook middensteunen te gebruiken. Hierdoor zakt de kledingroede minder snel in wanneer er (veel) kleding aan de roede wordt gehangen. Onze roedehouders zijn verkrijgbaar in dezelfde afwerkingen als de kledingroedes zelf, zoals zwart, wit, chroom, nikkel en aluminium, zodat het perfect bij elkaar aansluit.

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kledingroedehouders van Yachtsupplier

Zoek je naar betrouwbare en stijlvolle houders voor je kledingroedes? Bij Yachtsupplier hebben we een assortiment kledingroedehouders die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn, perfect voor elk interieur, thuis of op je boot.

Kwaliteit en Lange Levensduur

Onze kledingroedehouders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en staal. Deze materialen zijn gekozen voor hun kracht en vermogen om dagelijks gebruik te weerstaan, waardoor ze lang gebruikt kunnen worden, zonder slijtage te tonen. 

Verschillende ontwerpen

Onze kledingroedehouders zijn er in verschillende vormen, stijlen en afwerkingen. Ons assortiment omvat verschillende designs die passen bij diverse interieurstijlen. Van gestroomlijnd ne minimalistisch tot rijk gedetailleerd, wij hebben passende roedehouders voor elke stijl. Wij beschikken over roedehouders met de volgende afwerkingen: aluminium, chroom, nikkel, wit en zwart.

Gemakkelijke Installatie

Onze kledingroedehouders zijn ontworpen voor een soepele en snelle montage. Ze zorgen voor stevige en betrouwbare ondersteuning van je kledingroedes, zodat je jouw kleding veilig en georganiseerd kunt ophangen.

Persoonlijk Advies en Maatwerk

Op zoek naar een specifieke maat of stijl? Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en oplossingen op maat. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en bieden daarom oplossingen die aansluiten bij jouw individuele wensen en behoeften.

Plafondsteun of wandsteun?

Of je een plafondsteun of een wandsteun roedehouder nodig hebt, hangt af van de manier hoe je de roede op wilt hangen. Als je kiest voor een plafondsteun, dan wordt de roede direct aan het plafond of aan de onderkant van bijvoorbeeld een kledingplank gemonteerd. Deze optie is ook geschikt als je beperkte muurruimte hebt. Aan de andere kant, als je voor een wandsteun kiest, wordt de roede aan de muur bevestigd. Dit is een goede keuze als je meer ruimte hebt op de muren of als je de roede lager wilt hebben hangen. Wandsteunen bieden vaak meer stabiliteit en zijn ideaal voor het dragen van grotere hoeveelheden kleding.

Service van Yachtsupplier

Heb je vragen over onze kledingroedehouders, of wil je advies over de beste keuze voor jouw ruimte? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst. We zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte kledingroedehouders voor jouw situatie. Bereik ons via 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@yachtsupplier.nl.

Copyright © 2024 Yachtsupplier